Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hard Soft Services
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pagini de internet magazin online, catalog de produse
500 €
Brand
Pagini de internet
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se adresează firmelor care doresc să vândă pe internet produsele comercializate sau serviciile prestate. Produsele pot fi prezentate cu preţ sau fără, în funcţie de alegerea dvs.

* Caracteristicile unei astfel de pagină sunt: Panou de control cu statistici pentru ultimele 24 de ore, 7 zile, ultima lună, ultimul an, ultimii 2 ani: vânzări totale, medie comenzi, ultimele comenzi, ultimele căutari, top căutari, cele mai vândute produse, cele mai vizualizate, ultimii clienţi, clienţi.
* Vânzări : comenzi, confirmări, livrări, ştornări, termeni şi condiţii, taxe (reguli de taxe, manager de taxe în funcţie de zone, import/export cote taxe, clase de taxare client, clase taxare produs).
* Catalog : gestionare produse, gestionare categorii, atribute produse (gestionare atribute, gestionare set de atribute), căutare produse, păreri şi evaluări clienţi, harta site-ului pentru Google.
* Clienţi: gestionare clienţi, grupuri de clienţi, clienţi online.
* Promoţii : reguli preţ de catalog, reguli de preţ pentru coş.
* Buletin informativ: şabloane, abonaţi, rapoarte probleme buletin informativ.
* CMS : gestionare pagini, blocuri statice, manager chestionare.
* Rapoarte

Vânzări : rapoarte de vânzări, taxa, livrare, total facturat, total rambursat, cupoane de reducere.

Coş de cumpărături : produse în coşuri, abandonuri.
Produse : cele mai vândute, cele mai vizualizate, stoc limitat.
Clienţi : conturi noi, top clienţi după valoarea comenzilor, top clienţi după numărul de comenzi.
Păreri : păreri clienţi, păreri despre produse.
Tag-uri : clienţi, produse, populare.
Termeni de căutare.

* Sistem : contul meu, atenţionări, backup, servicii web (utilizatori, drepturi utilizatori), design, import/export pentru profiluri şi profiluri avansate, cursuri valutare, emailuri tranzacţionale, permisiuni (utilizatori, drepturi utilizatori).
* Configuraţie : ţara standard, ţări permise, fus orar, limba, pagină personalizată pentru pagini care nu mai există sau pentru URL-uri tastate greşit, adrese email pentru magazin pe departamente (vânzări, relaţii cu publicul, etc.), liste de dorinţe pentru clienţi, adăugare tarife pentru livrare, managementul firmelor de curierat cu care se face livrarea.

Preţ: Începând de la 500 euro pentru primele 100 de produse. În cazul magazinelor care depăşesc 100 de produse preţul se majorează cu 50 de euro pentru fiecare 100 de produse (sau mai puţin de 100 de produse) în plus.

Exemplu: magazin cu 327 de produse.
Preţul final = Preţul de bază (500 euro) + 50 euro (produse de la 101-200) + 50 euro (produse de la 201-300) + 50 euro (produse de la 301-327) = 650 euro.
Din Gura in Gura