Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hard Soft Services
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pagini de prezentare cu animatii flash
450 €
Brand
Pagini de internet
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce este Flash?

Pagini de internet cu animatii flashAdobe Flash este un set de soft-uri multimedia create de Macromedia şi în momentul de faţă dezvoltate şi distribuite de Adobe Systems. Încă de la introducerea sa din 1996, Flash a fost şi este în continuare cea mai buna metodă pentru adăugarea de animaţii, crearea de reclame şi pagini de internet de prezentare.

Flash poate lucra cu grafică vectorială sau rasterizată şi are suport pentru streaming bidirecţional audio-video. Este disponibil în cele mai comune browsere web şi pe telefoanele mobile de generaţie nouă.

De ce Flash?

Metodele alternative de implementare grafică şi animaţii în paginile de internet (HTML/CSS) nu pot deocamdată să creeze aplicaţii la fel de complexe şi de efect ca Flash. Ori dacă vă doriţi o pagină de internet care să impresioneze prin prestanţă, prin imagine, tehnologia Flash este cea mai buna soluţie pentru dvs.

Machetele Flash sunt produse prefabricate pentru webdesign. Ele sunt, în esenţă, pagini de internet funcţionale, motorizate de tehnologia Flash. Toate machetele sunt de calitate net superioară. Orice machetă din catalogul nostru poate fi adaptată pentru a îndeplini cerinţele proiectului dvs., în limita funcţionalităţii de baza a machetei.
Când alegeţi macheta ce va fi folosită pentru construcţia paginii dvs. de internet trebuie să vă hotărâţi asupra tipului de licenţă.

1. Avem două tipuri de licenţă: Non-exclusivă (macheta aleasă de dvs. nu va fi scoasă din catalog, iar dacă alt client va dori o pagină de internet pornind de la aceeaşi machetă, noi o vom folosi din nou)
2. Exclusivă (macheta aleasă de dvs. va fi scoasă din catalog, alt client nu va mai beneficia de ea pentru construcţia unei pagini de internet).
Din Gura in Gura